Kruislaan 24 2131 WD Hoofddorp

Links

lifehammer logo Life Safety Products is het bedrijf dat bekend staat als de producent van de LifeHammer, the Original®. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer. Van daaruit verkopen wij de LifeHammer wereldwijd zeer succesvol.
Easy Energy Consultancy Easy Consultancy is een dynamisch en gedreven consultancy bedrijf met vele jaren ervaring in meerdere branches, met niches in de energie- en zorgbranche. Wij zijn een kennisintensieve organisatie, onze mensen zijn hoog opgeleid en doen veel aan kennisdeling. We hebben plezier in ons werk en stralen dit uit. Onze inzet moet meerwaarde leveren voor de klant. Onze dienstverlening omvat projectmanagement (Prince2 en IPMA), informatiemanagement (TOGAF), procesmanagement (LEAN Six Sigma) en business consultancy. Naast consultancy leveren wij ook Business Intelligence (BI) oplossingen en ontwikkelen standaard en maatwerk applicaties.
logobruseco17p Bruseco biedt sinds 2001 praktijkgerichte opleidingen voor directiechauffeurs, erkend door het CCV. Indien u directiechauffeur wilt worden of als prive-chauffeur op een hoger niveau wilt functioneren dan bent u bij Bruseco aan het juiste adres. Het internationale opleidingsinstituut voor directiechauffeurs heeft de auto te water training in haar opleidingsprogramma opgenomen. Zij hebben een promotiefilmpje gemaakt waarin ook onze training te zien is. Klik hier voor een impressie van de auto te water training.
Logo-Vogel Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie is men bij Bouwbedrijf Vogel zeker aan het juiste adres. Maar ook voor het laten maken en plaatsen van een dakkapel of het vernieuwen van kozijnen of veluxdakvensters. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij de Vogel’s hoog in het vaandel. En met bijna vijftig jaar ervaring staat Bouwbedrijf Vogel garant voor het leveren van ouderwets vakmanschap, uiteraard wel met behulp van moderne technieken.
Heijst logo Heyst Schilderwerken is een middelgroot bedrijf met een team uitstekende vaklieden, die ervoor zorgdragen dat een project succesvol en probleemloos verloopt. Ons bedrijf bestaat meer dan 25 jaar en is gevestigd in het hart van de Haarlemmermeer. Men kent ons als een veelzijdig bedrijf met traditie, dat een naam heeft hoog te houden. Zo werken wij alleen met hoogwaardige producten.