Links

 

Life Safety Products is het bedrijf dat bekend staat als de producent van de LifeHammer, the Original®. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer. Van daaruit verkopen wij de LifeHammer wereldwijd zeer succesvol.
Easy Consultancy is een dynamisch en gedreven consultancy bedrijf met vele jaren ervaring in meerdere branches, met niches in de energie- en zorgbranche. Wij zijn een kennisintensieve organisatie, onze mensen zijn hoog opgeleid en doen veel aan kennisdeling. We hebben plezier in ons werk en stralen dit uit. Onze inzet moet meerwaarde leveren voor de klant. Onze dienstverlening omvat projectmanagement (Prince2 en IPMA), informatiemanagement (TOGAF), procesmanagement (LEAN Six Sigma) en business consultancy. Naast consultancy leveren wij ook Business Intelligence (BI) oplossingen en ontwikkelen standaard en maatwerk applicaties.
Bruseco biedt sinds 2001 praktijkgerichte opleidingen voor directiechauffeurs, erkend door het CCV. Indien u directiechauffeur wilt worden of als prive-chauffeur op een hoger niveau wilt functioneren dan bent u bij Bruseco aan het juiste adres. Het internationale opleidingsinstituut voor directiechauffeurs heeft de auto te water training in haar opleidingsprogramma opgenomen. Zij hebben een promotiefilmpje gemaakt waarin ook onze training te zien is. Klik hier voor een impressie van de auto te water training.
Compas Management & Advies is een klein en kundig adviesbureau, gevestigd in hartje Rotterdam. Ons werkterrein is heel Nederland.

Compas-adviseurs zijn op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen en altijd op zoek naar een efficiënte vertaalslag naar de praktijk. Onze meerwaarde ervaart u als u met ons in gesprek gaat. U zult merken dat het onze specialisatie is om goed naar onze opdrachtgever te luisteren en vervolgens de schouders eronder te zetten. Gedurende dit traject stellen we u ook de lastige -maar noodzakelijke- vragen.